Wunderbar

Wunderbar is een gezellige houten chalet of ook wel onze main-stage.

Deze bar is geschikt voor mensen die graag feesten en eens helemaal fout willen gaan op tal van après-ski hits. Op het podium in deze bar treden bijna alle artiesten op. De line-up vind je verder op deze pagina. Daarnaast vind je in deze Wunderbar ook een toog met speciale dranken waaronder Gin-tonic, Hugo en cava.

#gezellig #optredens #foutte-muziek #skikleding #halveliters #après-ski

Die Knalshtall

Die Knalshtall is een schirmbar waarbij heel uitéénlopende muziekstijlen worden gedraaid.

Maar vooral muziek om op te kunnen knallen. Denk hierbij aan Bonzai, Hardstyle en Old School Jump. Opgelet, het aantal decibels loopt hier snel de hoogte in.

#knallen #boenken #hakkeuh #Bonzai #Dj's

Filou Bierstube

Onze laatste aanwinst is die Filou Bierstube waarbij bezoekers zittend rustig kunnen bijpraten in een gezellig cafe met een uitgebreide bierkaart.

Verwen je jezelf graag eens met een lekkere koffie, thee of drink je graag eens een speciaal biertje terwijl je geniet van achtergrondmuziek uit de jaren ’70, ’80 en ’90 dan zit jij hier op je plaats. Filou Bierstube is een gezellig ‘bruin’ café voor mensen die liever uit de drukte van onze Wunderbar blijven maar toch graag met vrienden komen bijpraten.

#DoelgroepVeertigPlussers #BelgischStrekenbier #Filou #Praatcafé #BryanAdams #Toto #Slurfke #Cappuccino #Kasteelbier #locals #bijpraten