Eten en drinken

Wisselbekers

Door de nieuwe wetgeving werken wij voor het eerst met wisselbekers. Iedere beker kost één consumptiebon of u kan deze omruilen voor een andere beker. U kan ten alle tijde uw beker omruilen naar geld aan de kassa.

Kan ik eten kopen op Wunderbar?

Ja u kan eten kopen aan onze foodstand. Ieder jaar verrassen we jullie graag met nieuwe gerechten. U kan hier cash betalen of met consumptiebonnen.

Organisatie

Wie organiseert Wunderbar?

Wunderbar is een organisatie van Fratzen Zonder Grenzen VZW.

Fratzen Zonder Grenzen VZW

Voorzitter: Skye Withaegels

Verantwoordelijke Design: Anton Boogers

Verantwoordelijke Website: Steven Berkvens

Marketing: Dennis Bruyninckx

Administratie: Maartje Kokx

Boekhouding: Niels Spruyt

Als vrienden namen wij jaren lang deel aan evenementen in Arendonk en omstreken. Door een gebrek aan unieke evenementen in onze regio besloten wij in 2011 om deze zelf te gaan organiseren.

Wat organiseren wij nog?

Naast Wunderbar organiseerden wij in het verleden o.a. het “Arendonks/Belgisch kampioenschap Buikschuiven”, “Lucky Duck Race”, “90&00 Quiz”, …

Wat met de opbrengsten van Wunderbar

Wunderbar heeft een zéér hoog kostenplaatje dat jaar na jaar stijgt. Ons doel is ieder jaar opnieuw om break-even te draaien.

Door onze gratis inkom genereren wij enkel inkomsten op basis van sponsors en dranken.

Ieder jaar belonen wij onze vrijwilligers met een toffe dag om hen te bedanken voor al hun inzet van de vorige editie. Indien er dan nog geld overblijft investeren wij deze in de komende editie. Zo blijven wij ieder jaar stap voor stap groeien.

Regels

Artikel 1:

De inrichters behouden zich bovendien het recht voor om de toegang tot het evenement te ontzeggen of van het evenement te verwijderen, elke persoon:

  1. Verdacht van het in bezit zijn van wapens, drugs of elk ander voorwerp dat een gevaar inhoudt voor de veiligheid
  2. Waarvan het gedrag laat veronderstellen dat hij/zij zich inlaat met de handel in drugs of die in het verleden in het bezit gevonden werd van wapens of drugs op het terrein of de omgeving ervan
  3. Die ernstige moeilijkheden veroorzaakt of veroorzaakt heeft in het verleden op het terrein of de omgeving ervan
  4. Die onder invloed is van alcohol of drugs

Artikel 2:

Alle foto's, beeld- & geluidsopnamen gemaakt op de terreinen van Wunderbar door of met toestemming van de inrichters kunnen gebruikt worden voor uitzending, publicatie of promotie.

Artikel 3:

Iedere bezoeker moet zich kunnen identificeren met een geldige identiteitskaart.

Artikel 4:

Bij vaststelling van een misdrijf worden steeds de politiediensten op de hoogte gebracht. Deze zullen zich ook als politie in burger onder het publiek mengen.