Nostalgische locatie voor Wunderbar 2023

Nostalgische locatie voor Wunderbar 2023

Op 27, 28 en 29 december 2023 staat Wunderbar weer op de kalender. Na een uitstap naar het Glosso-circuit, slaan we dit jaar onze tenten op op de voetbalterreinen op het Meulegoor. Een nostalgische plek voor heel wat leden van Fratzen Zonder Grenzen, de organiserende vzw.

Wunderbar is een traditie tijdens de eindejaarperiode in Arendonk. Het concept van het après-tival is intussen bekend: foute après-ski hits, optredens van diverse bekende artiesten, halve liters weizenbier, een houten chalet, diverse podiums, gezelligheid en gratis inkom!

Een andere vaste regel is dat Wunderbar elk jaar een andere locatie opzoekt, al is dat niet altijd gemakkelijk. Voor de opbouw was het Glosso-Circuit vorig jaar perfect, maar de ligging was niet ideaal. Dankzij de vlotte medewerking van Arendonk Sport hebben we in 2023 een locatie langs een veel minder drukke baan: het voetbalterrein op het Meulegoor.

Een nostalgische locatie voor heel wat leden van de vzw achter Wunderbar, die bijna allemaal bij Vrij of Verbroedering Arendonk hebben gevoetbald. "Elk van ons heeft daar heel wat tijd doorgebracht in zijn kinderjaren. Als vaste basis voor de thuiswedstrijden of om op bezoek te gaan bij de grote rivaal, met goede en minder goede herinneringen als gevolg. Met de komst van Wunderbar hopen we dat het voetbalveld voor heel feestend Arendonk en omstreken alleen maar goede herinneringen teweeg brengt."

De line-up wordt vanaf de zomer bekend gemaakt, maar noteer alvast 27, 28 en 29 december in je agenda!

18/May/2023